Etablering af forsikringer

I forhold til lovpligtig arbejdsskadeforsikring og ansvarsforsikring skelner man mellem, om du er ved at etablere praksis og ikke har haft praksis før  og om du har praksis nu.

Er du ved at etablere praksis og har ikke haft praksis før?
Som medlem af DA skal du tegne erhvervs- og produktansvarsforsikring hos Topdanmark via Willis Towers Watson samt lovpligtig arbejdsskadeforsikring hos Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur, hvis der er ansatte i virksomheden.

Du skal udfylde et oplysningsskema og sende det til Willis Towers Watson. Skemaet benyttes til at beregne præmien samt udstede forsikringscertifikat på arbejdsskade- og erhvervsansvarsforsikringen.

Du kan finde et link til oplysningsskemaet i højre spalte. 

Har du praksis nu?
Hvis du skal overflytte din forsikring for arbejdsskade og ansvar forudsætter det, at du udfylder en opsigelsesfuldmagt og et oplysningsskema, samt at vi modtager en kopi af din nuværende forsikringspolice.

Du sender alle dokumenterne til dyrlæge-teamet i Willis Towers Watson, og vi vil kontakte dit forsikringsselskab for anerkendelse af opsigelsen.

I højre spalte finder du links til opsigelsesfuldmagten og oplysningsskemaet.

Øvrige forsikringer
Ønsker du at modtage tilbud på de øvrige erhvervsforsikringer, kan du kontakte Willis Towers Watsons dyrlæge-team for nærmere aftale/ tilbud/ møde.