Nøglepersonforsikring

Mange små indtægter og mange faste udgifter
Din dyrlægepraksis får hovedparten af sine indtægter fra behandlingen af jeres patienter. Modsat andre, mindre virksomheder i det private erhvervsliv har din dyrlægepraksis som regel ingen større kunder, men derimod et stort antal mindre kunder. Din praksis er derfor helt afhængig af din egen arbejdskraft og en eller måske flere dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker til at servicere de mange, daglige patienter fordelt på de mange hundrede forskellige ydelser, I tilbyder.

På udgiftssiden vil du udover lønninger til dyrlæge, sygeplejerske, sekretær, rengøring m.v. kunne genkende poster som medicinkøb, forbindinger, instrumenter, litteratur, laboratorieudstyr (fx scanner, EKG og måske digitalrøntgen). Langt hovedparten af jeres omkostninger er faste udgifter, som skal betales hver eneste måned. Oveni de faste udgifter kommer den løn, du efterfølgende jo også gerne skal kunne udbetale til dig selv. Og uanset om din praksis indgår i et vagtsamarbejde eller ej, er praksis økonomisk helt selvstændig og uden sikkerhedsnet.

Din praksis tilbyder dine patienter tryghed – men hvad med din egen tryghed?
I det daglige tilbyder din praksis rådgivning og behandling til jeres mange patienter. Men hvad hvis du bliver uarbejdsdygtig i en periode som følge af en ulykke eller på grund af sygdom? Hvem sørger så for dig og din økonomiske tryghed?

Forsikringen betaler hvis du bliver uarbejdsdygtig
Willis Towers Watson har udviklet en nøglepersonforsikring, der tilbyder praksis helt op til 200.000 kr. om måneden, hvis du bliver uarbejdsdygtig som følge af sygdom eller en ulykke.

Forsikringen kan dække i helt op til 2 år – og allerede efter 30 dages uarbejdsdygtighed udbetales erstatning. Hvis uarbejdsdygtigheden skyldes stress, kan forsikringen også hjælpe. Dog dækker den først efter de første 60 dage i op til 6 måneder, mens du kommer ovenpå igen.
Forsikringen kan tegnes, hvis du er mellem 18 og 60 år og kræver ingen helbredsundersøgelse fra en læge, men blot en helbredserklæring fra dig afgivet på tro og love. Forsikringen undtager naturligvis sygdomme og andre forhold, der allerede er kendt på tidspunktet for forsikringens etablering. Ligeledes modregnes eventuelle sygedagpenge i de første 22 uger.

Det er billigere, end du tror og forsikringspræmien er fradragsberettiget
Du bestemmer selv, om forsikringen skal dække én eller flere personer – og om forsikringen skal omfatte din egen person og eventuelt en eller flere udvalgte ansatte. Den mindre praksis vil som hovedregel forsikre indehaveren. Du kan se forskellige priseksempler i skemaet nedenfor.

Få et tilbud allerede i dag
Kontakt din sædvanlige rådgiver hos Willis Towers Watson og få et gratis, uforpligtende tilbud på en nøglepersonforsikring til netop din praksis. Siger du efterfølgende ”ja tak”, sender vi dig en helbredserklæring, og når den er udfyldt, sætter vi forsikringen i kraft. Nemmere bliver det næppe at passe godt på dig selv og din omsætning.