Om Tryg Forsikring

Tryg Forsikring er den danske del af det nordiske TrygVesta, der i dag er Nordens næststørste udbyder af forsikring.

Tryg er en virksomhed med lange traditioner og en kultur under stadig udvikling og forandring.

Tryg har 2.200 medarbejdere, hvoraf 1.300 arbejder på hovedkontoret i Ballerup og 900 på servicecentre landet over. Det er vores fælles opgave at opfylde dit behov for tryghed så præcist som muligt ved hjælp af løsninger, der er lette at bruge og forstå.

TrygVestas mission
Vi er til for at sikre en stabil og kvalitativ leverance af tryghed til privatpersoner og virksomheder.

Missionen udtrykker i en enkelt sætning vores eksistensberettigelse. Det vil sige dét, vi som virksomhed er sat i verden for at tilbyde kunderne på forsikringsmarkedet. Vores mission er fundamentet for de strategier, der skal sikre, at vi når vores mål.

Vi arbejder sammen om at gøre dig tryg både før, under og efter en skade, og vi har en fælles opfattelse af god kvalitet. Vi møder dig som et hold, og den ene hånd ved altid, hvad den anden laver. Derfor kan vi tilbyde dig samme stabile leverance af tryghed, uanset hvem du taler med.

TrygVestas værdigrundlag
Det er løftet om tryghed, der har gjort Tryg til et anderledes selskab. Men hvis løftet skal være troværdigt, må vi forandre os i takt med verden omkring os.

Vi skaber tryghed, fordi...

Sådan lyder første sætning i TrygVestas værdigrundlag, som blandet andet fortæller noget om, hvad du kan forvente af os, uanset om du er kunde eller samarbejdspartner.

Vi skaber tryghed, fordi...

  • Vi møder mennesker med respekt, åbenhed og tillid.
  • Vi viser initiativ, deler viden og tager ansvar.
  • Vi leverer løsninger kendetegnet ved kvalitet og enkelthed.
  • Vi skaber bæredygtige resultater.